¡TRADUCE "VEURE, PENSAR I SENTIR"!

6 d’oct. 2011

GRUP DE REFLEXIÓ EDUCATIVA

Es busquen persones sensibilitzades amb  l'educació viva que vulguin, en un principi, reunir-se un cop al mes per compartir experiències, punts de vista, etc. per la zona del Moianès.
Aquest grup té la intenció de convertir-se en un espai de trobada on poder compartir experiències, reflexionar sobre les accions educatives, conèixer altres maneres de fer... 


En un principi ens reunirem el tercer dilluns de cada mes a les 17.30h, a Moià (amb possibilitat de canviar de lloc). Tot prenent un te parlarem de la situació educativa actual, de propostes alternatives, de mirades diferents i dels nostres sentiments. Llegirem articles; veurem i analitzarem imatges i vídeos; exposarem els nostres conflictes interns entorn a l’acció dintre de l’escola.
Si algú desitja participar però no pot fer-ho presencialment, estarem en contacte a través del correu electrònic.
Totes les propostes, maneres de fer, idees, experiències i sentiments són benvinguts i entre tots i totes intentarem “refer” la idea d’escola tot pensant en les necessitats dels infants i de la societat actual.

Els interessats/des poden posar-se en contacte amb mi a través del correu electrònic veurepensarisentir@gmail.com.

Gràcies per la difusió d'aquesta informació

2 comentaris:

  1. Ostres! Molt interessant llàstima que em quedi una mica lluny! Espero que ens aneu informant de com ha anat la experiència!

    Salutacions i gràcies per la informació.

    ResponElimina
  2. Hola! A mi també em faria molta il·lusió poder compartir idees diferents, però em queda molt lluny...

    ResponElimina