¡TRADUCE "VEURE, PENSAR I SENTIR"!

9 de març 2012

CREUS QUE EL SISTEMA EDUCATIU ACTUAL ÉS L'ADEQUAT PELS TEUS FILLS?


Després d'un temps sense actualitzar, he trobat un vídeo del programa Redes que ens fa reflexionar sobre l'educació actual i el seu paper en el desenvolupament dels infants. És moment d'analitzar el sistema i valorar què s'està transmetent als infants perquè, potser, el que nosaltres considerem que és important, per a ells/es no té cap mena d'interés. Ens hem d'obrir a una nova concepció on les arts i el desenvolupament creatiu i artístic tinguin la mateixa importància que les que anomenem assignatures funcionals. Val la pena veure'l i treure conclusions. Espero que el gaudiu. 

3 comentaris:

  1. M'ha agradat molt aquest vídeo. Estic totalment d'acord amb la importància de potenciar la creativitat i l'art. Els temps han canviat i nosaltres ho estem fent massa a poc a poc. Genial la reflexió que fa el nen al final, l'hauriem d'escoltar molt seriosament i fer-li cas. Gràcies per compartir-lo.

    Una abraçada des d'unpolsimdesal!

    ResponElimina
  2. Hola, aquests dies he tingut problemes informàtics i he perdut tots els seguidors. Si vols pots tornar-me a seguir a Educació i les TIC

    Gràcies. Espero veure't aviat pel meu bloc. Salutacions.

    ResponElimina