VACUNES... SI O NO?

Ja fa temps que hi ha un devat entorn a la vacunació. A "El blog alternativo" han publicat un article on s'exposen els motius i les raons que impulsen aquest nou moviment d'antivacunació.

Alguns dels components de les vacunes, que són potencialment perillosos per a la salut humana, són els següents:
  • Virus errants o bacteris procedents dels cultius de cèl lules animals amb les que preparen les vacunes en els mateixos laboratoris
  • El mercuri, una neuro-toxina de la qual hi ha bona documentació, es troba encara en les dosis de vacunes múltiples contra la grip a tot el món. Vestigis d'aquest metall pesat apareixen també en altres vacunes
  • L'alumini, verí que pot causar patologies de la medul la òssia, en l'os i degeneració cerebral
  • Cèl.lules animals de: micos, ronyons de gos, gallines, vaques i éssers humans.
  • El formaldehid (líquid utilitzat per embalsamar) és conegut a nivell mundial com carcinogen.
  • El polisorbat 80, se sap que causa infertilitat en ratolins femelles i atròfia testicular en ratolins mascles
  • Gelatina de porcs i vaques, se sap que causa reaccions anafilàctiques, es troba en grans quantitats en la vacuna triple vírica i en les vacunes contra la varicel i l'herpes zòster.
  • Glutamat monosòdic (MSG) en vacunes inhalades contra la grip, se sap que causa trastorns metabòlics (diabetis, per exemple), convulsions i trastorns neurològics, entre d'altres. 
S'ha demostrat que algunes malalties, com l'asma, l'artritis, l'autisme..., en determinats casos estan associades amb la vacunació. A més a més, de totes les malalties que poden provocar i els efectes secundaris.

A més a més, s'ha pogut comprovar que molts metges i professionals de la salut no vacunen als seus fills/es, ja que no s'ha demostrat del tot que la vacuna sigui eficaç i/o segura.

Cada vegada més hi ha més conflictes d'interès entorn a aquest tema. Alguns professionals i especialistes estan en contra de la vacunació, d'altres es posicionen a favor...

Deixo alguns vídeos perquè cadascú tregui les seves pròpies conclusions:

Comentaris

Entrades populars