"APRENDIENDO MATEMÁTICAS"

Diuen que quan realment necessites alguna cosa només cal que la demanis i et cau a les mans. Això m'ha passat a mi amb la web "Aprendiendo matemáticas"

Les matemàtiques sempre han estat un tema de debat. És habitual escoltar a mestres que es queixen perquè els seus alumnes "no van bé en matemàtiques" i es pregunten com pot ser. Sovint ens oblidem que les mates formen part del dia a dia, que són presents a la natura i en tot allò que fem; treiem aquesta vessant més significativa pels infants i les convertim en simples números (sovint sense gaire sentit). Gràcies a Marcel Bosch se'm van trencar molts esquemes i prejudicis matemàtics, vaig crear altres estructures i vaig veure que hi ha moltes maneres d'entendre-les. Sempre existeixen infinitat de maneres de fer les coses encara que ens mostrin un únic camí.

I ara arriba a mi la web de la Malena Martín, amb multitud de recursos per treballar les matemàtiques a nivell manipulatiu. La recomano al 100%, agafa recursos Montessori, de Maria Antònia Canals i els hi dóna un toc de la seva experiència. Ara també farà cursos per tota Espanya, amb la possibilitat de fer-los per via on-line. 


Comentaris

Entrades populars